Filmhuis Doesburg zoekt vrijwilligers

Filmhuis Doesburg kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Zo simpel is het. Voor alles wat het Filmhuis bedenkt, uitvoert of onderneemt zijn we afhankelijk van de inzet van die vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je meedenken en meewerken om het Filmhuis vorm te geven.

Je raakt betrokken bij het Filmhuis, je leert van elkaar en je kunt je netwerk verder uitbreiden. Het geeft voldoening om samen te werken en met elkaar de klus te klaren. Je helpt dus niet alleen Filmhuis Doesburg, maar ook jezelf en alle andere vrijwilligers. Als dat geen goed gevoel geeft!

Geef je daarom op als vrijwilliger. Hoe jouw ondersteuning als vrijwilliger er uit ziet kun je bespreken met onze vrijwilligerscoördinator Gerda.

Vrijkaarten

De werkzaamheden binnen de Filmhuis zijn uiteenlopend: het bemensen van de kassa en de entree, bardiensten draaien, begeleiden van bezoekers, verspreiden van pr-materiaal, meedenken, documenteren, techniek en productie. Als vrijwilliger kun je bovendien ook nog gratis genieten (wanneer er plaats is) van alle films in het Filmhuis.

Heb je interesse? Neem dan contact op via gerda@filmhuis-doesburg.nl.