Eerstvolgende voorstelling

Yesterday

 21:30

Muzikale romantiek

Film

€ 0,00

|

|

21:30

uur

Danny Boyle, UK, 2019, 116 min | Met o.a.: Himesh Patel, Lily James en Ed Sheeran

Als vanouds vertoont filmhuis Doesburg in de zomervakantie mooie buitenfilms. De film Yesterday is uit 2019 en is een muzikale komedie van Danny Boyle die ook de succesvolle film Slumdog Millionnaire regisseerde. De film duurt 116 minuten en er is een pauze.

‘Yesterday’ volgt het leven van Jack Malik een muzikant die niets liever wil dan doorbreken. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Dankzij de ijzersterke liedjes van The Beatles die Jack als enige op de wereld kent, krijgt hij een tweede kans op succes. Eerst valt het nog tegen. In een leuke scène probeert hij Let It Be uit op zijn ouders maar die zijn druk bezig met andere dingen, waardoor ze niet horen hoe goed de song is. Met de kennis van al hun muziek weet hij enorme indruk te maken.

I.v.m. coronamaatregelen kunt u alleen film kijken als u heeft gereserveerd. Er liggen kussentjes voor u klaar op veilige 1,50 m afstand. Bij elke vertoning is plek voor 65 mensen. De toegang is gratis, een bijdrage in de hoed is welkom.

Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30
Regiseur: Danny Boyle
Land: UK
Jaar: 2019
Lengte film: 116 min
Met o.a.: Himesh Patel, Lily James en Ed Sheeran
Deze voorstelling heeft een pauze.