Eerstvolgende voorstelling

Mi vida

za 28 aug 21:30

Zonnige feelgood

Film

€ 0,00

|

za 28 aug

|

21:30

uur

Norbert ter Hall, NL, 2019, 88 min | Met o.a.: Loes Luca, Elvira Mínguez en Anniek Pheifer

Mi Vida vertelt het verhaal van een 65-jarige Schiedamse kapster Lou, die haar leven lang voor anderen heeft gezorgd. Tijdens een taalcursus in Andalusië wordt ze voor het eerst sinds lange tijd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens geconfronteerd. Eenmaal aangekomen in de Spaanse plaats Cádiz, merkt ze dat haar zorgen van haar afglijden en ze in alle rust kan nadenken over haar toekomst. Ze overweegt om een nieuw leven in Spanje op te bouwen, maar dit stuit bij haar inmiddels volwassen kinderen op onverwachte weerstand.

Na Nederland te hebben veroverd was het Nederlandse drama (komedie) Mi Vida met Loes Luca te zien op het WorldFest-Houston International Film Festival. Een indrukwekkende prestatie. Niet alleen werd de film goed gewaardeerd door het publiek, ook wist het de Golden Remi Award in de wacht te slepen.

I.v.m. coronamaatregelen kunt u alleen film kijken als u heeft gereserveerd. Toegang via de hoofdingang van de Gasthuiskerk. Er staan stoelen voor u klaar op veilige 1,50 m afstand. Bij elke vertoning is plek voor 60 mensen. De toegang is gratis, een bijdrage in de hoed is welkom.

Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30
Regiseur: Norbert ter Hall
Land: NL
Jaar: 2019
Lengte film: 88 min
Met o.a.: Loes Luca, Elvira Mínguez en Anniek Pheifer
Deze voorstelling heeft een pauze.