Eerstvolgende voorstelling

Hors normes

wo 12 mei 20:00

Indrukwekkend en ontroerend

Film

verwacht
€ 8,00

|

wo 12 mei

|

20:00

uur

verwacht

Olivier Nakache , Fr, 2019, 116 min | Met o.a.: Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent en Bryan Mialoundama

Bruno heeft een samenwerkingsverband met zijn vriend/collega Malik, die kansarme jongeren opleidt om met autistische jongeren te werken. De organisatie moet roeien met de riemen die het heeft. Krap gehuisvest boven een falafeltent in hartje Parijs is het eigenlijk één grote chaos, die de geduldige Bruno bedekt met de mantel der liefde. Een privéleven heeft hij eigenlijk niet, laat staan een liefdesleven. En dan zitten er ook nog inspecteurs in zijn nek te hijgen die zijn onorthodoxe instelling het liefst zouden willen sluiten.

Hors Normes is een echte sociale, Franse film die gemarginaliseerden in het zonnetje wil zetten De lach en de traan wisselen elkaar moeiteloos af in de film die het hart op de juiste plek heeft. Deze  film (van de regisseur van kaskraker “ Intouchables”)  is een sympathiek pamflet voor medemenselijkheid en toont de rigide bureaucratie van het Franse zorgsysteem.

Er geldt naar verwacht een maximum van 30 bezoekers. Wanneer u bij elkaar wilt zitten, kunt u groepstickets voor 2, 3 of 4 personen kopen.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Regiseur: Olivier Nakache
Land: Fr
Jaar: 2019
Lengte film: 116 min
Met o.a.: Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent en Bryan Mialoundama