Eerstvolgende voorstelling

Hallo Wereld!

za 11 dec 14:00

Fantasierijke animatie

Kinderfilm

4,00

|

za 11 dec

|

14:00

uur

Anne-Lise KoehlerÉric Serre, 2019, 62 min | Met o.a.: Kristel Verbeke, Remi de Smet, Chris Schep en Helle van der Heyden

In dit fantasierijke debuut van papier-maché en stop-motion animatie ontdekken kinderen samen met de dieren stap voor stap de wereld. Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja … wat eet ik eigenlijk graag? Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier. De ransuil vliegt op en leeft z’n tweede leven ‘s nachts! De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met een gigantische snoek, die op zoek gaat naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis en de vuursalamander. Samen juichen ze: “Hallo wereld!”

Nederlands gesproken | Alle leeftijden

Naar aanleiding van de geldende covidmaatregelen hanteren we een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot het filmhuis zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app of met een papieren coronabewijs en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot het filmhuis.

Zaal open: 13:30
Aanvang: 14:00
Regisseur: Anne-Lise KoehlerÉric Serre
Jaar: 2019
Film: 62 min
Met o.a.: Kristel Verbeke, Remi de Smet, Chris Schep en Helle van der Heyden