Eerstvolgende voorstelling

En attendant Bojangles

vr 8 apr 20:00

Ongelooflijk gek

Film

8,00

|

vr 8 apr

|

20:00

uur

Régis Roinsard, B/F, 2020, 124 | Met o.a.: Virginie Efira, Romain Duris en Grégory Gadebois

“Als het echte leven te banaal en droevig wordt, verzin dan een fabelachtig verhaal.” Het is de levenswijsheid van Georges en Camille, een dromerig Frans stel dat op de vlucht slaat voor de werkelijkheid. Ze feesten, drinken, dansen op hun favoriete nummer Mr. Bojangles. Een nummer over een tragikomische man die zijn bedroevende situatie wegdanst met een lach. Het werd geschreven door Jerry Jeff Walker en Sammy Davis Jr. maakte het zich eigen. Ze leiden een onbezorgd bestaan vol fantasie en rare huisdieren in hun Parijse appartement. Met z’n drietjes toeren ze langs de Rivièra terwijl de blauwe enveloppen zich metershoog ophopen naast de brievenbus in hun kolossale, prachtige appartement.

Camille is duidelijk op de vlucht voor een heftig trauma uit haar jeugd. Stilstaan betekent voor haar ingehaald worden door die ondraaglijke pijn. Voor wervelwind Camille is niks te gek en Georges volgt haar uit liefde in alle dromen en wilde plannen. Als Camille op een dag te ver gaat, lukt het niet langer om de realiteit buiten de deur te houden.

Na het doorslaand succes van het boek van Olivier Bourdeaut, het toneelstuk, nu de verfilming met een fantastische cast.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Regisseur: Régis Roinsard
Land: B/F
Jaar: 2020
Film: 124
Met o.a.: Virginie Efira, Romain Duris en Grégory Gadebois
Deze voorstelling heeft een pauze.