Eerstvolgende voorstelling

De Patrick

wo 22 sep 20:00

Heeft meer om het lijf dan je denkt

Film

8,00

|

wo 22 sep

|

20:00

uur

Tim Mielants, België, 2019, 97 min | Met o.a.: Kevin Janssens, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra en Frank Vercruysse

Patrick is een grote, vriendelijke man, die sociaal niet erg handig is en ondanks zijn 39 jaar nog bij zijn ouders woont op een nudistencamping. Het leven kabbelt voorbij, totdat ineens Patricks vader overlijdt, er op de camping geld wordt gestolen en Patrick ook nog eens zijn favoriete hamer kwijtraakt. Tragikomedie van tv-regisseur Mielants (Peaky Blinders, Legion) behandelt uiteenlopende thema’s als rouw, authenticiteit en ambitie, maar blijft bovenal boeien door de terloopse humor, stijlvaste regie en de perfect getroffen toon (briljant gespeeld door de bekende Vlaamse acteur Kevin Janssens). Op den duur wordt Patrick’s zoektocht een zoektocht naar zichzelf, loslaten en blij zijn met wie je bent.

De film won maar liefst zeven Ensors, de belangrijkste filmprijs in Vlaanderen (genoemd naar James Ensor, eigenzinnig kunstschilder, vernieuwer van de moderne kunst in België) uitgereikt op de slotdag van het Filmfestival Oostende. 

Er geldt een maximum van 20 bezoekers. Wanneer u bij elkaar wilt zitten, kunt u groepstickets voor 2, 3 of 4 personen kopen.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Regiseur: Tim Mielants
Land: België
Jaar: 2019
Lengte film: 97 min
Met o.a.: Kevin Janssens, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra en Frank Vercruysse